vrijdag 4 maart 2011

Alicia Keys, Aktie en Eugene

Iedereen heeft wel dat speciale liedje. Voor mij is dat Fallin van Alcia Keys. Je kent vast het gevoel dat je wilt dansen alsof niemand je ziet, mee wilt zingen alsof niemand je hoort. Het hele leven wordt teruggebracht naar enkele minuten alleen met je eigen emotie. Alsof je in een cocon zit van warme gevoelens en de wereld staat stil. Intensiteit en geluk stromen door je lichaam en in je hoofd speelt de film zich nogmaals af. Droom zacht..

Het plan is om Nobelisme binnenkort echt in de markt te gaan promoten. We hadden hiervoor enkele leuke ideeën uitgewerkt, maar gisteren heeft een van de mede-bedenkers de handdoek in de ring gegooid. Althans tijdelijk. Voor hem een logische beslissing  omdat hij de focus ergens anders moet leggen, begrijpelijk, maar hierdoor worden we wel enkele maanden teruggeworpen in het denkproces. Nu is geduld en rustig wachten al een goed eigenschap van mij, dus nu pakken Toine en ik het helemaal zelf op. Aktie! Het denkproces heeft lang genoeg geduurd, nu gaan we spijkers met koppen slaan. Vanuit de markt krijgen we enkele positieve reacties dus wordt het tijd om alles wereldkundig te maken om zo te zien hoe het leeft. Spannend, maar ook erg leuk en uitdagend.

Sinds dinsdag hebben we een nieuwe collega die zich enkel richt op het Bank en Verzekeringswezen. Leuke kerel, Eugene, die veel ervaring heeft in deze branche en een vliegende start kon maken. Er liggen veel procedures Werving & Selectie maar ook interim, dus voldoende werk. Ik kijk er erg naar uit om met hem samen te werken en heb er veel vertrouwen in. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we hiermee een hele nieuwe tak binnen Strictly People neer kunnen zetten. Het idee is er al om ook nog andere disciplines op te pakken. Als we naar onze klanten kijken is er regelmatig vraag naar HR, Sales en IT. Eerst dit optuigen en dan maar eens verder kijken, goede consultants zijn moeilijk te vinden. Zeker omdat we geen medewerkers zoeken, maar ondernemers.

Geen opmerkingen: