vrijdag 28 januari 2011

Assistent gezocht, Otys en training

Gisteren weer de hele dag onderweg geweest. Eerst op kantoor een intake gesprek met een jongedame voor de functie bij Xella, maar helaas lijkt deze al ingevuld te zijn. Wel een prima dame, eens verder kijken bij andere relaties. Na wat lopende zaken doorgenomen te hebben op kantoor richting Sliedrecht voor een intake voor mijn Assistent/Junior Consultant. Hoewel ook deze jongedame prima voor de dag kwam, kreeg ik niet het juiste gevoel. Het valt niet mee om een juiste kandidaat te vinden, hopelijk gebeurt dit snel want het werk neemt per dag toe, gelukkig.

Onderweg naar huis nog een heel leuk gesprek gehad met Jorrit van Otys (ons crm systeem).Wij zijn constant bezig om dit systeem beter voor ons te laten werken en daar doet Otys zelf goed aan mee. Zij denken vanuit de klant en waar die behoefte aan heeft. Erg verfrissend moet ik zeggen. De input van de klanten wordt niet alleen gewaardeerd, maar zelfs beloont. Als er een nieuwe feature is, krijgen meedenkende relaties een soort van voorrang of eerste recht van gebruik. Daarbij komt dat de hele organisatie zo is ingericht dat tips en trucs worden uitgewisseld waarbij hoe meer je meedenkt, je meer informatie krijgt. Dat het werkt, blijkt uit zijn groeicijfers en recente vermelding in de Fast 50 van Deloitte.

Na thuis gegeten te hebben, nog een korte intervaltraining op de fiets. 8 keer 4 minuten met 60 omwentelingen per minuut, langzaam bergop dus. Het ging prima en vandaag gaan we weer de zwemtraining van Jacco doen.

Eerst verder zoeken naar een Hoofd Administratie Delfgauw en een Manager Financiele Administratie in Nijmegen.

Geen opmerkingen: