maandag 29 november 2010

WFT, Kwantum, Center Parcs, zwemtraining en groei

Wat een heerlijke dag weer. Volle bak bezig geweest met de procedure in Rotterdam, Medewerker Frontoffice. nu er drie kandidaten op gesprek zijn geweest wordt het beeld altijd duidelijker. Nu weer vol aan de bak om de juiste kandidaten te vinden. In het kort, MBO-ers met bij voorkeur WFT certificaten en enkele jaren ervaring.

Vandaag ook een leuk gesprek gehad met HR van Kwantum. Vorige week had ik leidinggevende van Finance al gesproken en zij gaf aan niet echt graag samen te werken met buro's, maar toen ik over onze werkwijze vertelde (Nobelisme), moest ze toegeven dat deze wel erg bijzonder is. Vandaag met de dame van HR gesproken die deze mening deelt en volgende week gaan we elkaar spreken. Dat maakt me echt helemaal gelukkig.

De rest van de dag veel Interim Teamleiders gesproken voor de opdracht in Eindhoven. Wederom veel kandidaten die ook nog eens allemaal voldoen aan het profiel. Leuk, maar ook wel typerend. De markt voor interim is nog lang niet aan het aantrekken. Dat blijkt nog maar eens een keer. Uiteindelijk 3 kandidaten voorgesteld, ben benieuwd naar de reactie. Als laatste de procedure van Center Parcs, Teamleider Accounting uitgezet. Lastig want de kandidaat moet goed Frans spreken.

Aan het einde van de dag mijn zwemtraining gedaan. Na het lekkere weekend schat ik die dan toch weer als simpel in! Dom. Loodzware training met heel veel oefeningen voor de benen. Lekker na vrijdag 32 km klimmen, zaterdag 34,5 km rennen en gisteren 78 km waarvan 28 km heuvel op. Nu nog een Hoofd Accounting en Reporting zoeken voor Toine die morgen bij een klant zit. Morgen spreken we samen 2 mogelijke nieuwe medewerkers voor Strictly People. Erg vet. Een secretaresse/personal assistant en een consultant. We gaan weer groeien, let's go..

Geen opmerkingen: