zaterdag 13 november 2010

Jammer, Juul, delen=goed, StrictlyPeople en run 11km

Na de drukke dag van donderdag, was vrijdag wat rustiger. Ook wat teleurstellender, eerlijk gezegd. Een zekere plaatsing, het contract lag al klaar, lijkt niet door te gaan. Reden onbekend, helaas kreeg ik de manager niet te pakken, wat ook altijd veel zegt. Maandag maar weer achteraan gaan. Openheid blijkt toch een groter goed als woord dan als daad.

Gisterenmiddag ben ik met Evelien en Miranda naar Juul gaan kijken. De dochter van twee vriendinnen van ons. Wat zijn baby's toch geweldig. Dat prille geluk. Die 55 cm leven met armpjes, benen, ogen, oren en alles beweegt. Fantastisch. En ze ruiken zoooo lekker. Na het kraambezoek lekker gegeten bij Abel en Lilian. nog even naar zijn foto's en video's gekeken van de Amsterdam Marathon, top man. We waren laat thuis en met een onrustige Evelien was de nachtrust iets minder, maar dat halen we vandaag weer in. Nog een erg mooi gesprek gehad met Miranda over waarin een goede relatie nu verschilt van een matige. Wij denken dat het verschil hem zit in het kunnen delen. En dan niet alleen delen in de zin van geld, spullen en tijd, maar zeker ook liefde, aandacht en begrip. Maar het allerbelangrijkste wat je kunt delen is vertrouwen. Vertrouwen in elkaar dat de ander beslissingen neemt die niet alleen goed zijn voor jullie samen, maar zelfs voor jou alleen.

Vandaag eerst koffie/ontbijt op bed met de krant. Daarna lekker boodschappen gedaan en wat gewerkt. Leuk om te zien dat door de aanpassingen van onze site, voorheen waren er drie aan elkaar gekoppeld. Strictly People, Strictly Finance en Strictly Payroll. Nu zijn de laatste twee weg en is er alleen Strictly People. Hierdoor zouden we meer bezoekers moeten krijgen, maar vooral makkelijker vacatures kunnen plaatsen die hoger scoren op Google. De laatste dagen blijkt dat al zo te zijn, dus levert dat op termijn meer kandidaten op. En dat is lekker.

Aan het einde van de middag nog een klein stukje gerend. Mijn traditionele rondje van 11 km in iets meer dan 6 min/km, dus rustig en niet moe thuis. Zo nog wat kranten lezen en slapen. Morgen fietsen met d ejongens van Endura, ik ben benieuwd hoeveel er zijn.

Geen opmerkingen: