zaterdag 9 oktober 2010

Ongeslagen als trainer, klanten die zelf bellen en halve marathon-training

Gisteren een heerlijk rondje golf gelopen op de Efteling. Lekker baan en met het goede weer was het een genot. We speelde best ball, Toine en Bas tegen Dave en mij. Dit spel houdt in dat beide spelers (van jou team) de bal slaan en je kiest de beste bal uit waar je mee verder gaat. Het niveau is hoog, een misser maakt niet uit en partijen zijn bijna altijd aan elkaar gewaagd. Alleen gisteren niet. Toine was in vorm en Bas mepte daar wij een steek liet vallen briljante ballen. Helaas voor ons, maar het goede weer, de topsfeer en lekkere eten maakten het een fijne dag.

Op de terugweg kreeg ik een leuk telefoontje van een klant. Hij had gehoord van onze werkwijze, de klant bepaald de waarde (nobelisme), en vroeg of ik hem kon helpen. Graag natuurlijk. Trekt de markt nu aan of gaat de mond-op-mond reclame nu al werken? Ik hoop het 2e, het 1e komt namelijk vanzelf. Het 2e trouwens ook!

Vandaag moesten we met F5 naar Walcheren uit. Al snelde maakte we 1-0, en was de wedstrijd wel gespeeld. Wij waren beter en hielden rustig het overzicht. De eerste helft geen doelpunten meer, maar de 2e helft was er geen houden aan. Bij 4-0 hield het op en zijn we weer een stap dichter bij het kampioenschap. 4 gespeeld 4 gewonnen, niet slecht voor twee amateur trainers die er echt de ballen verstand van hebben.

Na de voetbal naar huis om daarna met mijn dochter naar het voetbal van Matthijs te gaan kijken. Vanwege een nederlaag (5-2) was hij minder enthousiast dan Bastiaan en ik, maar goed, dat begrijpen we wel. Niet dat we hem dan niet pesten trouwens! Daarna weer naar huis om loopschoenen aan te doen voor een rondje langs Middelburg-Arnemuiden-Veere-Middelburg. Heerlijk rondje, zon, water en stiekem toch wel afzien. De wedstrijd van vorige week en trainingen van deze week zaten nog in de benen dus de 21 km van vandaag waren pittig. Nu lekker eten bij de buren van de Gouden Bock met de Brotherhood vrienden vanwege een in 1990 afgesloten weddenschap, maar daar later meer over.

Geen opmerkingen: