dinsdag 15 juni 2010

Zwemtraining, bike 65 km en nieuwe klanten o.b.v. Nobelisme

Vanmiddag wederom een zwemtraining gehad van Remy Vasseur. Professioneel triatleet en komend weekend een van de kanshebbers op de Nederlandse titel. Zwemmen is net als autorijden. Heel veel om aan te denken en alleen door het veel te doen, krijg je het onder de knie. Snelheid is 1 ding, maar belangrijker is om niet te vermoeid uit het water te komen voordat je gaat fietsen. Alles bij elkaar een goed uur les en 1,5 km gezwommen.

Daarna heerlijk aan het werk gegaan. Meerdere potentiele klanten verteld over Nobelisme. Erg positieve reacties. Ze gaan mijn whitepaper lezen en ook nog wat opdrachten binnengekregen. Ik zoek nu een Ass Controller in Noord Nederland, kennis Oracle is eis, net als HBO niveau en 5 jaar ervaring. Als je iemand weet?

Vanavond gaan fietsen met de toerclub van Endura. Deze week ga ik lid worden. Leuke club en er wordt stevig doorgefietst.Vandaag rondje Veerse meer met gemiddeld net iets boven de 34 km/uur. Heerlijk. Nu naar Brazilie kijken en dan voldoen slapen. Morgen brainstorm over nieuwe horecaconcept in Nijmegen, vanuit EEF Investers en daarna golfen.

Geen opmerkingen: