dinsdag 18 mei 2010

Swim 50keer50 en Bike 56 km

Gisteren pas laat aan het zwemmen toegekomen. Eerst met Abel, mijn compagnon in EEF Investers, enkele kandidaten gesproken. Beide kandidaten hebben een vergelijkbaar negatieve ervaring meegemaakt, maar omdat de ene hier duidelijk overheen is gegroeid en dit gebruikt als kracht, is het verschil met de andere, die het probeert te verzwijgen erg groot. Conclusie, wat het ook is dat je mee maakt, zorg dat je het verwerkt en gebruik het om te groeien. Vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar niet minder waar.

Het zwemmen was wel leuk. 50 keer 50meter en op iedere hele minuut starten. Je krijgt elke keer net een paar seconde om adem te halen en dan weer verder. Pittig, maar altijd leuk. Uiteindelijk een gemiddeld van 54 seconde. Niet slecht.

Vandaag lekker bezig geweest met Strictly People. Alle procedures doorgenomen en veel kandidaten bekeken. Klanten zijn kritisch omdat er keuze genoeg is, en helaas, maar logisch kandidaten begrijpen of willen dit niet altijd begrijpen. Tegenstrijdig dus, maar goed, het is nu niet anders. Vanavond weer met enkele vrienden gaan fietsen. Rondje Veerse meer van 56 km. Het ging iets sneller dan vorige keer, 33 km/uur, met enkele tussensprints. Het gaat al iets beter dan vorige keer, maar die tempowisselingen heb ik nog niet onder de knie. Volgende week weer proberen.

Naamloos by natuurlijkwim at Garmin Connect - Details

Hartslag ontwaken: 57
Gewicht ontwaken: 91 kg
Uren slaap: 7,5 uur.

Geen opmerkingen: