zaterdag 17 april 2010

Bike 150 min

Heerlijke zaterdag. Vanochtend beetje uitgeslapen omdat ik Huug om 10:00 uur bij de Tae Kwondo moest afzetten. Daar weer gezien wat toewijding doet met een sporter. Een jonge kerel, zeer fanatiek met rode band zwarte slip ging echt prachtig gecontroleerd te keer. Erg mooi om te zien. Zelf bij terugkomst de fiets gepakt voor een tocht van 2,5 uur. De zon scheen, maar gelukkig kent Miranda Zeeland erg goed dus de tip, pak nou maar een jas, was uiterst zinvol. Eerst richting Burghaamstede, via Zierikzee en Wolphaartsdijk terug. Helaas was mijn horloge leeg, Garmin 405, heerlijk apparaat overigens (als hij voldoende is opgeladen), zodat ik de resultaten niet kan laten zien.

Morgen wordt een lastige dag. Eerst wil 90 minuten gaan rennen en daarna om 13:30 uur in Delfland golfen met forumvriendje Thomas. Wordt vroeg opstaan en dat is minder, maar goed het doel telt! Groeten en tot morgen.

Hartslag ontwaken: 52
Gewicht onwaken: 90,9 kg
Uren slaap: eerst 7,5 uur nadat Evelien in slaap viel nog 1,5 uur (lekkerrrrr)

De training van vandaag was 2,5 uur met 30 minuten hogere hartslag. Vanwege uitvallen horloge iets lastige te meten, maar afstand was 84km. 

Geen opmerkingen: