maandag 1 november 2010

Lopende Evelien, nieuwe klant en 7,5 km kruiprun

Vanochtend zagen we Evelien ineens achter een doos staan, waar de playmobiel van Bastiaan in zit, maar ze bleef niet staan, ze ging lopen. Geweldig om te zien dat ze deze doos gebruikte als dat ze vroeger met een stoel leerde schaatsen. Mooi om te zien dat niemand haar dit geleerd heeft, maar dat ze zelf door heeft zo te kunnen lopen zonder het risico om te vallen.

Vanmiddag weer een leuk gesprek gehad met een klant. Zij zoeken een administrateur, MBO, ongeveer 3-5 jaar ervaring, of HBO met 2-3 jaar ervaring in Veenendaal, maar wilde eigenlijk gene buro's in zetten. Onze werkwijze sprak hem echter zo aan dat hij graag gebruikt maakt van onze dienst. hij gaf al wel meteen aan dat we ons geen zorgen hoeven te maken, want als jullie inderdaad zo veel kwaliteit leveren, betaal ik met alle een marktconform tarief, mooi toch!

Aan het einde van de middag stond er een oefenduel gepland met F5 (ons team) tegen F6. De vorige keer kregen we flink op onze broek, 9-4. Hoewel dat wat geflatteerd was, we speelde constant in een andere opstelling omdat we echt wilde oefenen, waren we wel gebrand op een beter resultaat. Helaas werd het slechts 3-3, maar met 6 keer een schot tegen de paal, waren wij de morele winnaars. Aankomende zaterdag tegen RCS, bij winst kan het kampioenschap bijna bijgeschreven worden.

Bij thuiskomst even gegeten en daarna gaan lopen. Wat een drama. Het was al donker, en daar hou ik helemaal niet van, in het donker rennen. Je ziet niets want de wegen zijn niet of nauwelijks verlicht. Het was te koud en mijn benen wilde echt niet. Op 4 km besloot ik binnendoor terug naar huis te gaan. Klaar ermee voor vandaag. Uiteindelijk 7,5 km gelopen, maar nu is het mooi geweest. Licht uit, onder de wol en snurken.

Geen opmerkingen: