dinsdag 11 mei 2010

Bike 56 km

Wat een geweldig event is die Giro toch. Vandaag nog eens alles bekeken en het is een waar spektakel. Kijk hier, http://www.bit.ly/c2yK54 voor de aankomst gefilmd door Matthijs en hier de huldiging van Vinokoerov, http://www.91XeBB

RTL 4 heeft gisteren ook opnames gemaakt van Middelburg en Miranda en Evelien zijn hierop te zijn, check http://www.bit.ly/aECCF9 en dan op 18min45sec, erg erg leuk. Wat een prachtige meiden, ik wordt er iedere keer helemaal gelukkig van.

Vandaag alle in orde gemaakt om morgen weg te kunnen voor de Brotherhood Golfchallenge. Mail op orde, afspraken gepland en procedures bijgewerkt. Vanavond een bike training gedaan met 3 vrienden. Rondje rond het Veerse meer, met een bak aan tegenwind. Al snel haakt Michel af. Hij was een van de grote mensen achter de organisatie van de Giro in Middelburg en heeft 2 nachten amper geslapen. De lekke band die hij krijgt is een prima aanleiding om naar huis te gaan, slapen, dat heeft hij zeker verdiend. Wij koersen door en rijden de 56 km af binnen de 2 uur. Pittig, maar wel lekker. Nu slapen, morgenvroeg zwemmen en dan naar Tilburg.


Naamloos by natuurlijkwim at Garmin Connect - Details

Hartslag ontwaken: 57
Gewicht ontwaken: 90,5 kg
Uren slaap: 8 uur.

Geen opmerkingen: