zondag 2 mei 2010

Bike 48 km

Wat een bagger weer. Veel regen en wind. Gelukkig een korte biketraining, de laatste hersteltraining van deze week. Rustig aan gedaan, rondje Kamperland en terug. Altijd leuk om een rondje te rijden van het parcours van de Scotsman Triathlon. Vanwege het verschuiven van onze vakantie, kan ik dit jaar proberen de tijd van vorig jaar te verbeteren.

Vanmiddag met Matthijs via internet naar NAC-Twente gekeken (kosten 6 Euro, erg, erg duur). De opmerking van Maaskant keert zich tegen hem. Vorige week doodleuk zeggen dat zij bepalen of Twente kampioen wordt of niet. Stoer gezegd, jammer dat zijn spelers en in het bijzonder Feher niet met die druk kan omgaan en binnen een half uur rood krijgt. Niet al te intelligent eerlijk gezegd. Jammer dat mijn favoriete club, Willem II nacompetitie moet spelen, maar ook hier, als je geen kwaliteit nastreeft maar enkel naar resultaten op korte termijn kijkt, krijg je dit na een aantal jaar. Hopelijk lukt het om in de Eredivisie te blijven, want een divisie zakken zou echt teleurstellend zijn.

Morgen gan ik golfen in Tiel. De Batouwse. Leuke baan, 3 keer 9 holes en ik ben benieuwd welke 2 routes wij lopen. Proberen meer punten te halen dan afgelopen week, dat was niet al te best. Volgende week de Brotherhoodmatch met David tegen Emile en Dave. Deze Brotherhoodmatch is een jaarlijks terugkerend event waarbij we inmiddels voor de 11 keer 2 dagen achter elkaar 18 holes matchplay-best-ball spelen. Dit is dat beide spelers uit een team (in dit geval Dave en Emile tegen David en Wim) een bal slaan en je mag dan per team bepalen met welke bal (van de door jullie geslagen ballen) je verder gaat. Erg leuk, vooral omdat de eer op het spel staat en dat naarmate je ouder wordt, steeds belangrijker is. Inmiddels dus de 11e keer, leuk detail is dat de verliezer moet organiseren, maar we ieder jaar naar een ander land moeten!Lol alom.

Hieronder de link naar de resultaten van de training van gisteren.

Naamloos by natuurlijkwim at Garmin Connect - Details

Hartslag ontwaken: 57
Gewicht ontwaken: niet gemeten
Uren slaap: 11 uur (lekker)

Geen opmerkingen: